nedeľa 5. júla 2015

Ďaľšie Slovinské dni

  Ďalší deň v Slovinsku stojí za prd :) dostupy nejakých 1500-1400. takže predĺžený zlet na Kobalu, re-start a nazad na Soricu, po secste sa zastavím posvahovať nad poslednou lúkou, s rezervou tak 20-30m. Po pol hodine sa vymotám a šťastne sadám pri chyžke. Turisti ktorý ma nepočujú prilietavať sú celkom naplašený :)


Streda je už onakvejšia, ale tiež by sa to nedalo nazvať slávou. Na štarte stretnem  Pelerriniho, poznám ho z Bornes. Svet je malý!!!
 Letíme partička, ťaháme to s Emilom, ponižšie sú mraky i to slabo driape. Mordujeme sa na tých svahoch v jednotkách, polkách ale namotáme do Gemony, kde rozhodnem že ďalej to nemá zmysel lebo sa nezdvíhajú základne. 1700 je na zalesnené podľa mňa zbytočne málo a okrem toho, chceme ísť dnes domov a nerád by som vyhnil tak ďalako.


  Cestou nazad pučím speed a mocne, lebo sa začínajú rozlievať mraky. Od stola letím bez našich ale sú tu preteky tak mi chlopáke ukazujú stupáky. Letím cez Kobalu, predom a popri ceste na Soricu...celkom riťostisk ale dáko to dovejem.

Namotali sme ledva 145 km

 http://www.xcontest.org/slovakia/prelety/detail:durifuk/2.7.2015/08:05


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára