streda 12. augusta 2015

MČR-MSR-MPL V-S-K-R-A-T-K-E


V skratke: bolo výborne, lietalo sa každý deň, do cieľa prileteli aj taký amatéri pretekársky ako ja. dokonca každý súťažný deň. Problémom bolo že som sa vždy niekde zasekal. Naši pretekári drtili jedna radosť. Som rád že nám stúpa nová hviezda, bolo už načase rozvíriť stojaté vody a prekvapiť i starých harcovníkov. Len tak ďalej, Tomáš!


Prvý deň po príhode sa letí len provizórny task, niekto aj doletí do cieľa.



Prvý súťažný deň je vypísaný zaujímavý task krížom cez dolinu a pendel po východnej strane toho kruševského okruhu a nazad na letisko.
  Po londovaní je tak horúco že ma normálne padák v ruke páli. chytro sa obliať balastom a vypiť goal beer a hneď je na srdci lepšie.  Pišta hádže záložku bo ho vyskladalo na plnom speede, narazená ruka-tým pádom je mimo prekeť.


  Celý tento týždeň je v MK jedna veľká párty. Totiž 2.8 je voľáky deň oslobodenia od Turkotatárov či ký fras, večer čo večer hrá muzika a všetci tancujú. Najlepší je týpek v červenej teplákovej súprave AJDIDAJS s reťázkou čo krepčí s ostatnými v originál macedónskych háboch. Jak Pišta Lakatoš po kruševsky.


Druhý súťažný deň sa letí skoro stovka. Najprv na juh, potom cez ihrisko na druhú stranu a po východnej časti ku kláštoru a domov na letisko. Konečne sa mi podarí držať sa v predu ale pri preskoku cez prilep netrafím bidlo a tak strávim hodinku v 40° a ledva 100m nad zemou. Bodaj ťa!



Tretí súťažný je nejakých 70km. od štartu na juh do stredu doliny, nazad pred štart a bim do cieľa.
Sranda dňa, namiesto toho aby sme s Emilom spolupracovali, rozhodne sa pretekať a skončí pár metrov pred páskou len aby ma "dal " o pár sekúnd, ja si pritočím sto metrov extra a za húrónskeho revu a pár planých slov mi to dá do cieľa s 10m výšky :D











  Posledný deň to pred posledným otočákom stopnú, kvôli prehánke. Pravdu povediac neveril som ale čoskoro po pristátí začal mordor, búrka ako svet, krúpy vietor lejak dlhý čas. Valíme domov že by som na druhý deň polietal dačo.


1 komentár: